Om oss

Heidi (i midten) stiftet bedriften Maxrelax Yoga i 2018. Hun er utdannet regnskapsfører og yogalærer. Hun har  instruktørerfaring i yoga og pilates siden 2016. Hun fant yoga som rehabiliteringsmetode og har praktisert ulike yogaformer siden 2010. Hun har grunnutdannelse på 200t og 300t fordypning tilsvarer CYT500. Andre fordypninger; 21t instruktørkurs i Aerialyoga og 80 t kurs i Thai yogamassasje. Hun er fortiden i gang med egenstudier i anatomi/fysiologi og mindfulness. Heidi har fra høsten 2021 online tilbud mandag og torsdag samt timer på Tren YOGA i Løten.

Heidi underviser først og fremst første serien av Ashtanga yoga, aerialyoga, og Multistyle yoga. Stretching og mindfulyoga, yin og restorative yoga er andre temaer hun setter opp på timeplanen. På Heidis timer er det viktig at folk først finner ro og bare være. Det gis justeringer og modifikasjoner til hver deltaker underveis i timene. Du lærer også noe fra den klassiske yogafilosofien, mantra, panayama, mindfulness og meditatjon. For å kunne registrere når kroppen belastes feil øves det mye på vedvarende fokus på pusten. Etterhvert som stillingene, smidigheten og styrken også kommer på plass vil man oppleve flyt og harmoni eller at timene oppleves mer og mer meditative.

Siden nedstengningen er antall yogatimer svært redusert.
Vi holder ut sammen og kommer sterkere tilbake!

Taran
 (bilde til venstre) har praktisert yoga siden 2016, hun tok yogalærer utdannelsen hos Zuna Yoga på Bali i 2019. Det hun liker best med yoga er at man aldri blir utlært og at ingenting slutter å overraske. Det er som en konstant lærdom om livet, meg selv og menneskene rundt meg, sier hun. Taran skal ha Mindfulyoga på onsdagene, der vil du lære å bli oppmerksom på kroppens reaksjoner som stress, anspenthet og uro. Ved å lære seg å puste på en hensiktsmessig måte bryter du kroppens mønster og roer nervesystemet, som igjen bidrar til økt indre ro, harmoni og glede.

Camilla (bildet til høyre på pc og nederst på mobiltelefon) lærer deg Aerial yoga hver søndag i høst og vinter. Aerialyoga er en relativt ny type yoga i Norge som gir deg en følelse av sirkus blandet med den effekten en yoga økt kan gi deg. Du lærer å bli trygg i hvordan bruke stoffet som støtte i kjente yoga stillinger, dette for særlig øke fleksibiliteten, mestre balansen og vedlikeholde kjernemuskulaturen. Det blir også en del akrobatiske øvelser som utfordrer motet og du vil garantert oppleve glede. Camilla har flere års erfaring som instruktør fra treningsbransjen og har praktisert yoga i mange år. Hun ønsker nå å ta steget videre inn i rollen som yogainstruktør.

Hvordan ble Maxrelax Yoga til?

Hei, jeg heter Heidi Ann Hanssen, jeg er utdannet regnskapsfører, mor til to. Jeg flyttet til Hamar i 2007. Jeg oppdaget yoga i 2010 da jeg var under rehabilitering etter sykdom. Jeg opplevde ganske fort at balanse i kropp og sinn ble gjenopprettet når fokuset ble rettet innover. Jeg har hatt stort utbytte av å øve på å bruke pusten mer hensiktsmessig, ikke minst det å bygge styrke og fleksibilitet over tid. Jeg opplevde etterhvert en letthet i kroppen og klarhet og ro i sinnet som jeg ikke hadde følt før. Dette ville jeg selvfølgelig ha mer av. Etterhvert tok jeg en yogalærer utdannelse i Ashtanga metoden og Aerial yoga.

Sharathji Copenhagen 2019

Min visjon..

...er å skape et sted der du kan komme for å prøve eller lære hva yoga kan gjøre for deg. Jeg vil gi deg en mulighet til å bli kjent med likesinnede og deg selv på et dypere plan.

Velkommen opp i 3.etg

Shalaen eller yogarommet består av to rom som er lyse og trivelige for å skape en behagelig stemning. Vi har en liten butikk der vi selger bl.a Aerialyoga utstyr, øyeputer, matte, klosser , belter og meditasjonsputer.
Navnet på yogastudioet ble til da jeg for første gang la meg i aerial-hammocken og opplevde å lande umiddelbart..