Om meg

Oppdatert jan-22

Jeg heter Heidi og er sertifisert yogalærer. Jeg har to voksne barn, er utdannet regnskapsfører og glad i å kjøre mc. Jeg liker å utfordre meg selv og lære ting jeg ikke kan.
Jeg åpnet yogastudio i Hamar høsten 2019 og hadde fulle klasser før første nedstengning, siden da har jeg sendt yoga timene online, videreutdannet innen yoga. Jeg har faste timer, kurs og workshop i Løtens nystartede yogastudio og tar gjerne eksterne oppdraf for bedrift, forening eller private sammenkomster.

 
Min entusiasme for østlig filosofi startet tidlig på 2000-tallet med et kurs i Thai Chi. I 2010 oppdaget jeg yoga og medisinsk QiGong da jeg var under rehabilitering. Jeg opplevde fort at kropp og sinn ble positivt påvirket. Gradvis kom styrken, fleksibiliteten og gleden tilbake. Jeg fant min yogalærer i nabofylket og deltok på timer gjennom flere år. Yoga hjelper meg å vedlikeholde hele "systemet" slik at jeg stadig finner dypere inn til meg selv. Etter å ha rundet "The big 50" merker jeg godt at kroppen er i forandring. En jevnlig yogapraksis har gitt meg en svært positiv innvirkning på overgangsplager, mobilitet, styrke og opplever letthet i både kropp og sinn.


Jeg er sertifisert med Yoga alliance´s krav til yogalærer utdannelse,. Jeg har i 2022 begynt på en 250t Aerialyoga-sertifisering. Jeg har tolv års egenerfaring, hovedsaklig fra Ashtanga vinyasa yoga og seks års instruktørerfaring i ulike yogaformer.

200t Ashtanga vinyasa yoga.
300t Multistil-yoga i teori og praksis. Multistil dekker grunn utd. i Yin, Restorative og Traume-sensitive yoga, innføring i Tibetansk healing yoga - Lu Jung, Mindfulness med Viggo Johansen og fordypning i Ashtanga yoga, anatomi, subtil anatomi og fysiologi, puste og renselses teknikker, historie, psykologi og yoga-filosofi.

Annet: Aerialyoga nivå 2 (stretching, flyt, akro og restorativ). 80-t Thai yoga-massasje, Yoga Shred, Overcoming Body stiffness, Acro yoga og Subtle yoga. Reiki level 2.

Hvorfor gi det videre?

Min motivasjon er å hjelpe hver enkelt deltaker å finne sin vei inn til yoga, motivere til egenpraksis og lære ut noen yogiske prinsipper til støtte i hverdagen.

Sharathji Copenhagen 2019

Min visjon..

...er å skape et rom der du kan komme for å prøve ulike yogaformer og motivere deg til jevnlig praksis.