Om meg

Oppdatert Mai-22

Jeg heter Heidi, jeg har to voksne barn, er utdannet regnskapsfører og glad i å studere. Jeg har i hele mitt voksne liv, utfordret mitt engstelige indre barn, i ønske om å kunne finne ro i uroen og trygghet i det som er. Jeg har alltid hatt en indre "drive" og vært nysgjerrighet på hvordan vi mennesker henger sammen. Jeg elsker de dype samtalene... ja, vi er da verdens mest avanserte maskin med uendelige muligheter til å utvide oss i alle retninger? Er vi heldige, møter vi noen gode veiledere på veien. Min reise har vært lang og til tider fryktelig vond, men disse erfaringene har gjort meg klokere og svært ydmyk. For å møte mine største hindringer meldte jeg meg på en yogautdannelse og har etter det funnet tilbake til mot, ekte glede og en hverdag der jeg kan være tilstede og bare være.


Min entusiasme for østlig filosofi startet tidlig på 2000-tallet med et kurs i Thai Chi. I 2010 oppdaget jeg yoga og medisinsk QiGong da jeg var under rehabilitering. Jeg opplevde fort at kropp og sinn ble positivt påvirket. Gradvis kom styrken, fleksibiliteten og gleden tilbake. Yoga hjelper meg å vedlikeholde hele "systemet" og å finne dypere mening med livet. Etter å ha rundet "The big 50" merker jeg godt at kroppen er i forandring og yogapraksisen har vært en god støttespiller og virket positivt på overgangsplager, jeg kjenner meg sterk i kropp og sinn.


Yoga alliance certified /CYT (Registerd schools who gives yogateacher training programs:

200-t Ashtanga yoga.
300-t Multistil-yoga; grunn utd. i Yin, Restorative og Traume-sensitive yoga, innføring i Tibetansk healing yoga - Lu Jung, Mindfulness med Viggo Johansen og fordypning i Ashtanga yoga, anatomi, subtil anatomi og fysiologi, puste og renselses teknikker, historie, psykologi og yoga-filosofi.

AYA - World alliance certified:
250-t Aerial yoga derav 
80-t Restorative. og Yin yoga

Annet:
80-t Thai yogamassasje
Reiki nivå 2
Diverse onlinekurs:
Yoga Shred, Overcoming Body stiffness, Acro yoga og Subtle yoga.

Hvorfor gi det videre?

Min motivasjon er å hjelpe hver enkelt deltaker å finne sin vei inn til yoga, motivere til egenpraksis og lære ut noen yogiske prinsipper til støtte i hverdagen.

Sharathji Copenhagen 2019