Om meg

Oppdatert Mai-22

Jeg heter Heidi, jeg har to voksne barn, er utdannet regnskapsfører og glad i å studere og elsker å kjøre motorsykkel. Jeg liker å utfordre meg selv og lære nye ferdigheter.
Jeg åpnet yogastudio i Hamar høsten 2019 og hadde fulle klasser før første nedstengning, siden da har jeg sendt yoga timene online, videreutdannet meg innen yogisk filosofi og psykologi. Jeg har faste timer, kurs og workshop i Løtens nystartede yogastudio og tar gjerne eksterne oppdrag som personlig veileder, vikar, gruppetrening i bedrift, forening eller private sammenkomster.

 
Min entusiasme for østlig filosofi startet tidlig på 2000-tallet med et kurs i Thai Chi. I 2010 oppdaget jeg yoga og medisinsk QiGong da jeg var under rehabilitering. Jeg opplevde fort at kropp og sinn ble positivt påvirket. Gradvis kom styrken, fleksibiliteten og gleden tilbake. Jeg fant min yogalærer i nabofylket og deltok på timer gjennom flere år. Yoga hjelper meg å vedlikeholde hele "systemet" slik at jeg stadig finner dypere inn til meg selv. Etter å ha rundet "The big 50" merker jeg godt at kroppen er i forandring. En jevnlig yogapraksis har gitt meg en svært positiv innvirkning på overgangsplager, mobilitet, styrke og opplever letthet i både kropp og sinn.


Jeg har tolv års egenerfaring, hovedsaklig fra Ashtanga vinyasa yoga og seks års instruktørerfaring i ulike yogaformer.

Yoga alliance certified /CYT (Registerd schools who gives yogateacher training programs:

200-t Ashtanga vinyasa yoga.
300-t Multistil-yoga i teori og praksis. Multistil dekker grunn utd. i Yin, Restorative og Traume-sensitive yoga, innføring i Tibetansk healing yoga - Lu Jung, Mindfulness med Viggo Johansen og fordypning i Ashtanga yoga, anatomi, subtil anatomi og fysiologi, puste og renselses teknikker, historie, psykologi og yoga-filosofi.

AYA - World alliance certified:
Aerial yoga 250-t
80-t Restorative. og Yinyoga for aerialhammock.

Annet:
80-t Thai yoga-massasje
Diverse onlinekurs:
Yoga Shred, Overcoming Body stiffness, Acro yoga og Subtle yoga. Reiki level 2.

Hvorfor gi det videre?

Min motivasjon er å hjelpe hver enkelt deltaker å finne sin vei inn til yoga, motivere til egenpraksis og lære ut noen yogiske prinsipper til støtte i hverdagen.

Sharathji Copenhagen 2019