Yogakurs i Løten - 2022

Maxrelax Yoga er medlem av Norsk yogalærerforbund, og følger deres anbefalinger ang covid-19 restriksjonene.

Ashtanga vinyasa yoga

Oppstart søndag 22. mai kl 17.15-18.30

Velkommen til et fem ukers kurs der vi forbereder kroppen på å bli mer bevegelig. Alle kropper er ulike og vi tar utgangspunkt der DU er i dag.

Ashtanga vinyasa er en dynamisk yogaform som særlig bidrar til økt smidighet, styrke og et roligere sinn.

På dette kurset fokuserer vi på fundamentet og riktig justering i de klassiske yoga stillingene. Du lærer grunnleggende teknikk for så å innarbeide en rutine. Du lærer en serie med stillinger som du kan øve på hjemme og med praksis over tid vil dette kunne gi deg positiv kroppsbevissthet og økt tilstedeværelse i hverdagen.

Dette kurset passer deg som er nysgjerrig på en fysisk yogaform eller har noe erfaring og ønsker å fordype deg. Veiledende avspenning avslutter hver økt.

Oppstart 22.5 kl 17.15-18.30
Pris: 5 ganger kr 1250,-.
Sted: Meieriveien 1, Løten. 2. etg i Tren yoga sine lokaler i bankbygget.
Påmelding og betaling via Tren Løten sitt bookingsystem.


Påmelding trykk her!

*Tapt time kan tas igjen etter avtale med instruktør..
*Spørsmål sendes til Heidi, bruk skjema nederst på siden / e-post maxrelaxyoga@gmail.com eller mobil 41304865.
Velkommen!

Facebook: Maxrelax YogaYoga med Heidi

Søndag 27. Mars - Intro til Ashtanga yoga

Velkommen å bli med på vårens siste introkurs i Ashtanga. Dette vil passe deg som har lyst å lære fra grunnen eller repetere fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Du lærer å bruke hjelpemidler og får modifikasjoner for å finne din vei inn i stillingene. Vi øver så på å finne en dynamisk flyt der pust og bevegelse synkroniseres.
Ashtanga er en kraftfull og dynamisk yogaform som gir mye tilbake, særlig i form av smidighet og styrke. Etterhvert vil du merke positiv endring av klarhet og indre ro.
Vi starter alltid med en pusteøvelse og avslutter med veiledende avspenning. Sertifisert og erfaren yogalærer holder kurset.Ta kontakt om du har spørsmål eller om du lurer på om dette kan være noe for deg.
Pris og betingelser:
6 ganger á 90 min Kr 1750,-.
Rabatt til medlem av Tren Yoga og Tren Løten ved innlogging i systemet  Kr 1600,-
Søndager 17 -18.30 (unntatt 17.4)

Tren Yoga sine lokaler i bankbygget, Meierivegen 1, Løten.

Påmelding senest 25. Mars trykk her! 
*det gis mulighet å ta igjen tapt time ved sykdom.


Myk og leken yoga for alle

ONSDAG 11.00-12.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, modifikasjoner gis underveis i timen.

Denne timen passer for deg som ønsker å bli generelt mer fleksibel i hele kroppen, få bedre balanse, ro og tilstedeværelse. Du lærer grunnleggende stillinger for åpne opp i kroppens ledd og muskler. Du lærer pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Timen avsluttes med veiledende avspenning.

Ashtanga - nivå III

ONSDAG 18.00- 19.45

7-uker Kr 1950,- Dropin 325,-.

For deg med erfaring med dynamisk yoga eller har gått på Ashtanga I-II.

En ledet klasse på tradisjonelt vis, du lærer mantra, sanskritnavn på stillingene i Solhilsen A og B. På dette nivået automatiseres stillinger tilsvarende halve serien. Kroppen begynner å huske rekkefølgen og du opplever større grad av tilstedeværelse i både kropp og sinn. Noen av stillingene bruker vi lengre tid i eller gjør noen fordypende stillinger tilpasset hver deltaker. Målet med dette kurset er at du begynner med egenpraksis.
Dette kurset passer for deg som vil
 nå dypere og er litt nysgjerrig på 
de mer avanserte stillingene. Du lærer japa-meditasjon, renselseteknikk og litt om filosofien fra "Åtte steg til yoga".  Avspenning til slutt.

Dynamisk Yoga for alle

ONSDAG 12.30-13.30

7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, variasjoner gis underveis i timen.

På denne timen øver du på å holde oppmerksomheten mot kroppen for å bli kjent med den på et dypere plan og sakte myke opp og styrke kropp og sinn. Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, en leken og utforskende time der du etterhvert lander helt. Du lærer grunnleggende stillinger, pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Avspenning til slutt

Ashtanga nivå I-II
ONSDAG 20.00-21.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

Nybegynner og lett øvet.

Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, den er leken og utforskende. Du lærer grunnleggende teknikk og en fast serie med sittende, stående og liggende stillinger som åpner opp i kropp og sinn samt utfordrer balanse og konsentrasjon. 
Avspenning til slutt.

Spørsmål og påmelding