Maxrelax Yoga med Heidi er medlem av Norsk yogalærerforbund, og følger deres anbefalinger.

Yoga - vinter og vår i Løten


Aerialyoga

Tirsdager 19.30-21 Workshop - bli kjent med Aerialyoga, rolig dynamisk time med en leken tilnærming til yoga. Guidet meditasjon og avspenning med massasje. Stoffet henger vekselvis i hoftehøyde eller i knehøyde.


14.3 Stabilitet og eksistens

21.3 Glede og sensualitet

28.3 Å være nær følelsene
11.4 Sannhet og egenomsorg
18.4 Uttrykk og kreativitet
25.4 Inspirasjon og intuisjon
2.5 Å være påkoblet det som er

Vi bruker vi et mykt silkestoff formet til en smal hengekøye. Denne bruker vi helt eller delvis gjennom timene for å balansere energisentrene gjennom bevegelse, oppmerksomhet, affimarsjoner og pust.

Tilstedeværelse og nysgjerrighet er den røde tråden gjennom timene. Noen ganger henger vi stoffet i hoftehøyde andre  i knehøyde for mer restorative time.

Aerialyoga får frem både kreativitet, barnlig glede og det aller beste... veien inn til det vi alle leter etter, indre ro.

Massasje, lette skyv og strekk tilbys under avspenning. Åpen for alle.

Kr 300,- pr gang


Egenpraksis - gratis for alle!
Lørdag kl 10 - 12

Neste er 25.3 og 29.4.

Praktiser sammen med andre i tidsrommet mellom klokka 10 og 12. Følg med i  bookingsystemet til Tren Løten og i messengergruppa til Yoga med Heidi. 

Du kan gjøre din egen praksis, komme og gå når du vil i dette tidsrommet eller følge hele eller deler av Heidi som starter sin kl 10.15.

Registrer deg for gratis reservasjon av plass.

Ta kontakt om du vil være med

messenger-gruppa  "Yoga med Heidi - Egenpraksis hos Tren yoga".Faste timer hver uke

Ashtanga 1 - Torsdag 20 - 21
Ashtanga 2 - Tirsdag 17.15-18.30 + Søndag 19.3 og 16.4 kl 19-20.15

Dropin og medlemskap

Ashtanga nivå 1: Lær fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Denne dynamiske yogastilen gir stort utbytte i form av fleksibilitet, styrke og indre ro. Du lærer en fast serie med stillinger, pusteteknikk, bruk av kropps låser og litt om filosofien. I rolig tempo og med humor øver vi inn teknikken og rekkefølgen på de stående og avsluttende stillingene. Når pust og bevegelse synkroniseres og stødighet i stillingene er etablert vil du merke effekten i både kropp og sinn. Åpen for alle.


Ashtanga 2 - Tirsdag 17.15-18.30
Dropin og medlemskap hos Tren Løten
Denne timen bygger på Ashtanga 1. Du lærer alle de stående stillingene, et utvalg av de sittende stillingene og liggende. Målet er å fordype fundamentet, automatisere pust og bevegelse slik at kropp gradvis åpner opp slik at prana kan flyte fritt. Avspenning.

KURS - Ashtanga 3

OPPSTART - følg med..

Kurs over fire til åtte uker der du kan forvente: Fordypning av teknikk, teste ut variasjoner og utforske dypere lag gjennom selvjustering og hands-on-adjustmentment, 

ledet klasse - half/full primary.


Dette kurset passer deg som har deltatt på Ashtanga vinyasa 2 eller er godt kjent med halve serien frem til navasana/boat pose. Du trenger ikke mestre alle stillingene men har innarbeidet et visst nivå av pust, bandha og bruk av fokus under praksisen
. Hvis spørsmål ikke nøl med å ta kontakt.. du finner skjema lenger ned.


Fokus på de ulike Ashtanga nivåene:
I - Nybegynner/lett øvet: Pust, teknikk
stående stillinger og yoga historie.
II - Er kjent med fundamentet: Mer teknikk, pust, flyt og forberedende øvelser.
III - Er kjent med ca halv serie: Fordypning av pust, bandha og fokuspunkt for mer flyt.

X - Egenpraksis - følg yogalærer eller praktiser på egen hånd.Spørsmål - påmelding


FB: Yoga med Heidi
IG: maxrelax_yoga_by_ heidi

Sommerkurs 2022 i uke 25 og 26

Minikurs - 4 x Mykyoga

Velkommen til yoga for nybegynner og øvede.
Vi finner veien inn i kroppen med fokus på tilstedeværelse, så puster du deg innover for å løse opp og styrke muskler og ledd med god veiledning fra instruktør. Tempoet er rolig og modifikasjoner gis underveis i timen. Vi avslutter med ti minutter avspenning.


Tirsdag 21.6 og 28.6 kl 19.30-20.30
Torsdag 23.6 og 30.6 1kl 9.30-20.30


4 x 60 min Kr 600,-.

Påmelding og betaling via Tren Løten, trykk her:  https://trenloten.brponline.se/#/events

Spørsmål stilles til Heidi på telefon 4130485, eller ta kontakt via skjema lenger ned på siden.

4 x Ashtanga 2

Velkommen inn på Ashtanga vinyasa yoga. Dette vil passe deg som har deltatt på minst ett Ashtanga 1 kurs eller har erfaring med klassiske stående stillinger. Vi gjør ca halv første serie der korte instruksjoner og modifikasjoner gis underveis i timen. Avspenning med justering og eterisk olje om ønskelig.

Tirsdag 21.6 og 28.6 kl 18-19.15
Torsdag 23.6 og 30.6 kl 18-19.15


4 x 75 min kr 800,-.

Påmelding og betaling via Tren Løten, følg lenken for å bli med https://trenloten.brponline.se/#/events

Har du spørsmål ta kontakt med Heidi på 41304865, eller ta kontakt via skjema lenger ned på siden.

Tren Yoga - Løten

Velkommen inn i Løtens nye yogastudio midt i sentrum. Der finnes alt av utstyr i en behagelig atmosfære. Meierivene 1, 2. etg i bankbygget inngang fysioterapi.

Ashtanga vinyasa yoga

Oppstart søndag 22. mai kl 17.15-18.30

Velkommen til et fem ukers kurs der vi forbereder kroppen på å bli mer bevegelig. Alle kropper er ulike og vi tar utgangspunkt der DU er i dag.

Ashtanga vinyasa er en dynamisk yogaform som særlig bidrar til økt smidighet, styrke og et roligere sinn.

På dette kurset fokuserer vi på fundamentet og riktig justering i de klassiske yoga stillingene. Du lærer grunnleggende teknikk for så å innarbeide en rutine. Du lærer en serie med stillinger som du kan øve på hjemme og med praksis over tid vil dette kunne gi deg positiv kroppsbevissthet og økt tilstedeværelse i hverdagen.

Dette kurset passer deg som er nysgjerrig på en fysisk yogaform eller har noe erfaring og ønsker å fordype deg. Veiledende avspenning avslutter hver økt.

Oppstart 22.5 kl 17.15-18.30
Pris: 5 ganger kr 1250,-.
Sted: Meieriveien 1, Løten. 2. etg i Tren yoga sine lokaler i bankbygget.
Påmelding og betaling via Tren Løten sitt bookingsystem.


Påmelding trykk her!

*Tapt time kan tas igjen etter avtale med instruktør..
*Spørsmål sendes til Heidi, bruk skjema nederst på siden / e-post maxrelaxyoga@gmail.com eller mobil 41304865.
Velkommen!

Facebook: Maxrelax YogaYoga med Heidi

Søndag 27. Mars - Intro til Ashtanga yoga

Velkommen å bli med på vårens siste introkurs i Ashtanga. Dette vil passe deg som har lyst å lære fra grunnen eller repetere fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Du lærer å bruke hjelpemidler og får modifikasjoner for å finne din vei inn i stillingene. Vi øver så på å finne en dynamisk flyt der pust og bevegelse synkroniseres.
Ashtanga er en kraftfull og dynamisk yogaform som gir mye tilbake, særlig i form av smidighet og styrke. Etterhvert vil du merke positiv endring av klarhet og indre ro.
Vi starter alltid med en pusteøvelse og avslutter med veiledende avspenning. Sertifisert og erfaren yogalærer holder kurset.Ta kontakt om du har spørsmål eller om du lurer på om dette kan være noe for deg.
Pris og betingelser:
6 ganger á 90 min Kr 1750,-.
Rabatt til medlem av Tren Yoga og Tren Løten ved innlogging i systemet  Kr 1600,-
Søndager 17 -18.30 (unntatt 17.4)

Tren Yoga sine lokaler i bankbygget, Meierivegen 1, Løten.

Påmelding senest 25. Mars trykk her! 
*det gis mulighet å ta igjen tapt time ved sykdom.


Myk og leken yoga for alle

ONSDAG 11.00-12.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, modifikasjoner gis underveis i timen.

Denne timen passer for deg som ønsker å bli generelt mer fleksibel i hele kroppen, få bedre balanse, ro og tilstedeværelse. Du lærer grunnleggende stillinger for åpne opp i kroppens ledd og muskler. Du lærer pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Timen avsluttes med veiledende avspenning.

Ashtanga - nivå III

ONSDAG 18.00- 19.45

7-uker Kr 1950,- Dropin 325,-.

For deg med erfaring med dynamisk yoga eller har gått på Ashtanga I-II.

En ledet klasse på tradisjonelt vis, du lærer mantra, sanskritnavn på stillingene i Solhilsen A og B. På dette nivået automatiseres stillinger tilsvarende halve serien. Kroppen begynner å huske rekkefølgen og du opplever større grad av tilstedeværelse i både kropp og sinn. Noen av stillingene bruker vi lengre tid i eller gjør noen fordypende stillinger tilpasset hver deltaker. Målet med dette kurset er at du begynner med egenpraksis.
Dette kurset passer for deg som vil
 nå dypere og er litt nysgjerrig på 
de mer avanserte stillingene. Du lærer japa-meditasjon, renselseteknikk og litt om filosofien fra "Åtte steg til yoga".  Avspenning til slutt.

Dynamisk Yoga for alle

ONSDAG 12.30-13.30

7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, variasjoner gis underveis i timen.

På denne timen øver du på å holde oppmerksomheten mot kroppen for å bli kjent med den på et dypere plan og sakte myke opp og styrke kropp og sinn. Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, en leken og utforskende time der du etterhvert lander helt. Du lærer grunnleggende stillinger, pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Avspenning til slutt

Ashtanga nivå I-II
ONSDAG 20.00-21.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

Nybegynner og lett øvet.

Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, den er leken og utforskende. Du lærer grunnleggende teknikk og en fast serie med sittende, stående og liggende stillinger som åpner opp i kropp og sinn samt utfordrer balanse og konsentrasjon. 
Avspenning til slutt.

Spørsmål og påmelding