Maxrelax Yoga med Heidi er medlem av Norsk yogalærerforbund, og følger deres anbefalinger.

Kurs og faste timer jeg har på TrenYoga i Løten


Vinter 2022
Kurs Ashtanga 3 - fordypning

Bygger på Ashtanga 2

På dette kurset over fire uker kan du forvente: Fordypning av teknikk, teste ut variasjoner og utforske dypere lag gjennom selvjustering. Hands-on justering og 

ledet klasse ca halv første serie.


Dette kurset passer deg som har deltatt på Ashtanga vinyasa 2 eller er kjent med halve første serien du trenger ikke mestre stillingene men er kjent med teknikk og prinsippene. Hvis spørsmål ikke nøl med å ta kontakt.
. bruk skjema lenger ned.

Sted: Meieriveien 1 i Løten sentrum.


Påmelding kurs: 


Fokus på de ulike Ashtanga nivåene:
I - Nybegynner/lett øvet: Pust, teknikk
stående stillinger og yoga historie.
II - Er kjent med fundamentet: Mer teknikk, pust, flyt og forberedende øvelser.
III - Er kjent med ca halv serie: Fordypning av pust, bandha og fokuspunkt for mer flyt.

X - Egenpraksis med hjelp av instruktør.
Ashtanga 1 - for alle
Torsdager 20 - 21
Dropin og medlemskap hos Tren Løten

Lær fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Denne dynamiske yogastilen gir stort utbytte i form av fleksibilitet, styrke og indre ro. Du lærer en fast serie med stillinger, pusteteknikk, bruk av kropps låser og litt om filosofien. I rolig tempo og med humor øver vi inn teknikken og rekkefølgen på de stående og avsluttende stillingene. Når pust og bevegelse synkroniseres og stødighet i stillingene er etablert vil du merke effekten i både kropp og sinn. Åpen for alle.


Ashtanga 2 - Tirsdag 17.15-18.30
Dropin og medlemskap hos Tren Løten
Denne timen bygger på Ashtanga 1. Du lærer alle de stående stillingene, et utvalg av de sittende stillingene og liggende. Målet er å fordype fundamentet, automatisere pust og bevegelse slik at kropp gradvis åpner opp slik at prana kan flyte fritt. Avspenning.
Multistyle - for alle

Søndag 19-20.15

Dropin/medlemskap hos Tren Løten

Føler du deg stiv og klar for å gjøre noe med det? Lengter du etter å kunne falle mer til ro? Eller møte likesinnede i hyggelig miljø?

Denne timen har en myk tilnærming og vil passe både nye og erfarne. Fokus er å bli bevisst eget pustemønster og myke opp i kroppen.

En rolig time med enkle og effektive øvelser som virker balanserende på hele systemet!

Bruk av hjelpemidler og modifikasjoner gis underveis i timen.

 Veiledende avspenning. Åpen for alle.

Event/kurs i Aerial yoga
Tirsdag 19.30-21 *følg med


Velkommen å bli med på denne nyheten som vi er stolte av å kunne tilby i Innlandet. På dette kurset bruker vi et mykt stort silkestoff formet til en smal hengekøye. Denne bruker vi helt eller delvis gjennom timene for å stimulere og kjenne stillingene i kroppen.

Tilstedeværelse, balanse og bevegelse og lekenhet er den røde tråden. Gradvis utfordrer du din egen nysgjerrighet og ytter til impulser fra sinnet som gir deg mot til å etterhvert prøve ut noen enkle akrobatiske stillinger. Vekselvis henger vi stoffet i hoftehøyde og i knehøyde.

Veiledende avspenning. 

Aerialyoga får frem både kreativitet, barnlig glede og indre ro. 8 plasser.

Spørsmål - påmelding


FB: Yoga med Heidi
IG: maxrelax_yoga_by_ heidi

Sommerkurs 2022 i uke 25 og 26

Minikurs - 4 x Mykyoga

Velkommen til yoga for nybegynner og øvede.
Vi finner veien inn i kroppen med fokus på tilstedeværelse, så puster du deg innover for å løse opp og styrke muskler og ledd med god veiledning fra instruktør. Tempoet er rolig og modifikasjoner gis underveis i timen. Vi avslutter med ti minutter avspenning.


Tirsdag 21.6 og 28.6 kl 19.30-20.30
Torsdag 23.6 og 30.6 1kl 9.30-20.30


4 x 60 min Kr 600,-.

Påmelding og betaling via Tren Løten, trykk her:  https://trenloten.brponline.se/#/events

Spørsmål stilles til Heidi på telefon 4130485, eller ta kontakt via skjema lenger ned på siden.

4 x Ashtanga 2

Velkommen inn på Ashtanga vinyasa yoga. Dette vil passe deg som har deltatt på minst ett Ashtanga 1 kurs eller har erfaring med klassiske stående stillinger. Vi gjør ca halv første serie der korte instruksjoner og modifikasjoner gis underveis i timen. Avspenning med justering og eterisk olje om ønskelig.

Tirsdag 21.6 og 28.6 kl 18-19.15
Torsdag 23.6 og 30.6 kl 18-19.15


4 x 75 min kr 800,-.

Påmelding og betaling via Tren Løten, følg lenken for å bli med https://trenloten.brponline.se/#/events

Har du spørsmål ta kontakt med Heidi på 41304865, eller ta kontakt via skjema lenger ned på siden.

Tren Yoga - Løten

Velkommen inn i Løtens nye yogastudio midt i sentrum. Der finnes alt av utstyr i en behagelig atmosfære. Meierivene 1, 2. etg i bankbygget inngang fysioterapi.

Ashtanga vinyasa yoga

Oppstart søndag 22. mai kl 17.15-18.30

Velkommen til et fem ukers kurs der vi forbereder kroppen på å bli mer bevegelig. Alle kropper er ulike og vi tar utgangspunkt der DU er i dag.

Ashtanga vinyasa er en dynamisk yogaform som særlig bidrar til økt smidighet, styrke og et roligere sinn.

På dette kurset fokuserer vi på fundamentet og riktig justering i de klassiske yoga stillingene. Du lærer grunnleggende teknikk for så å innarbeide en rutine. Du lærer en serie med stillinger som du kan øve på hjemme og med praksis over tid vil dette kunne gi deg positiv kroppsbevissthet og økt tilstedeværelse i hverdagen.

Dette kurset passer deg som er nysgjerrig på en fysisk yogaform eller har noe erfaring og ønsker å fordype deg. Veiledende avspenning avslutter hver økt.

Oppstart 22.5 kl 17.15-18.30
Pris: 5 ganger kr 1250,-.
Sted: Meieriveien 1, Løten. 2. etg i Tren yoga sine lokaler i bankbygget.
Påmelding og betaling via Tren Løten sitt bookingsystem.


Påmelding trykk her!

*Tapt time kan tas igjen etter avtale med instruktør..
*Spørsmål sendes til Heidi, bruk skjema nederst på siden / e-post maxrelaxyoga@gmail.com eller mobil 41304865.
Velkommen!

Facebook: Maxrelax YogaYoga med Heidi

Søndag 27. Mars - Intro til Ashtanga yoga

Velkommen å bli med på vårens siste introkurs i Ashtanga. Dette vil passe deg som har lyst å lære fra grunnen eller repetere fundamentet i Ashtanga vinyasa yoga. Du lærer å bruke hjelpemidler og får modifikasjoner for å finne din vei inn i stillingene. Vi øver så på å finne en dynamisk flyt der pust og bevegelse synkroniseres.
Ashtanga er en kraftfull og dynamisk yogaform som gir mye tilbake, særlig i form av smidighet og styrke. Etterhvert vil du merke positiv endring av klarhet og indre ro.
Vi starter alltid med en pusteøvelse og avslutter med veiledende avspenning. Sertifisert og erfaren yogalærer holder kurset.Ta kontakt om du har spørsmål eller om du lurer på om dette kan være noe for deg.
Pris og betingelser:
6 ganger á 90 min Kr 1750,-.
Rabatt til medlem av Tren Yoga og Tren Løten ved innlogging i systemet  Kr 1600,-
Søndager 17 -18.30 (unntatt 17.4)

Tren Yoga sine lokaler i bankbygget, Meierivegen 1, Løten.

Påmelding senest 25. Mars trykk her! 
*det gis mulighet å ta igjen tapt time ved sykdom.


Myk og leken yoga for alle

ONSDAG 11.00-12.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, modifikasjoner gis underveis i timen.

Denne timen passer for deg som ønsker å bli generelt mer fleksibel i hele kroppen, få bedre balanse, ro og tilstedeværelse. Du lærer grunnleggende stillinger for åpne opp i kroppens ledd og muskler. Du lærer pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Timen avsluttes med veiledende avspenning.

Ashtanga - nivå III

ONSDAG 18.00- 19.45

7-uker Kr 1950,- Dropin 325,-.

For deg med erfaring med dynamisk yoga eller har gått på Ashtanga I-II.

En ledet klasse på tradisjonelt vis, du lærer mantra, sanskritnavn på stillingene i Solhilsen A og B. På dette nivået automatiseres stillinger tilsvarende halve serien. Kroppen begynner å huske rekkefølgen og du opplever større grad av tilstedeværelse i både kropp og sinn. Noen av stillingene bruker vi lengre tid i eller gjør noen fordypende stillinger tilpasset hver deltaker. Målet med dette kurset er at du begynner med egenpraksis.
Dette kurset passer for deg som vil
 nå dypere og er litt nysgjerrig på 
de mer avanserte stillingene. Du lærer japa-meditasjon, renselseteknikk og litt om filosofien fra "Åtte steg til yoga".  Avspenning til slutt.

Dynamisk Yoga for alle

ONSDAG 12.30-13.30

7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

For alle, variasjoner gis underveis i timen.

På denne timen øver du på å holde oppmerksomheten mot kroppen for å bli kjent med den på et dypere plan og sakte myke opp og styrke kropp og sinn. Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, en leken og utforskende time der du etterhvert lander helt. Du lærer grunnleggende stillinger, pusteteknikk for å roe nervesystemet og meditasjon for bedre innsikt. Avspenning til slutt

Ashtanga nivå I-II
ONSDAG 20.00-21.00
7-uker Kr 1500,- Dropin 250,-.

Nybegynner og lett øvet.

Denne timen er dynamisk og holder et rolig tempo, den er leken og utforskende. Du lærer grunnleggende teknikk og en fast serie med sittende, stående og liggende stillinger som åpner opp i kropp og sinn samt utfordrer balanse og konsentrasjon. 
Avspenning til slutt.

Spørsmål og påmelding